Motocoasele RURIS, aliatul tău de nădejde în această primăvară


Motocoasa DAC 210

Fie că ești un agricultor în toată regula sau vrei pur și simplu să ai grijă de grădina ta, cu motocoasa potrivită munca va deveni mult mai ușoară. Indiferent de dificultatea terenului, de suprafață sau tipul de vegetație, RURIS vine cu soluția potrivită pentru tine.

Motocoasa DAC 210 este ușor de utilizat, chiar dacă nu ești un iniţiat sau nu ai multă experienţă în manevrarea unui motocoase. Acest model reprezintă alegerea perfectă, dacă dorești o motocoasă de putere medie la un preţ excelent. În magazinele RURIS, prețul motosapei DAC 210 este de 399 lei.

Motocoasele RURIS 731C și 740C sunt dotate cu noul model de motor în 4 timpi, care reduce vibrațiile în timpul utilizării, precum și zgomotul în comparație cu un motor clasic. Cu noua tehnologie, motorul poate lucra în orice poziție, astfel utilizatorii RURIS beneficiază de un confort sporit și de siguranță în exploatare. Totodată, întreținere este mult mai ușoară, în comparație cu un motor clasic, deoarece schimbul de ulei este făcut la perioade mari de timp și nu trebuie mentenanță periodică. În magazinele RURIS, aceste modele costa 799 lei, respectiv 1099 lei.

Pentru o utlizare cât mai ușoara, modelele noastre beneficiază de suportul de coarne RURIS PlussConfort, supraînălţat, care reduce efortul mişcării de pendulare stânga-dreapta, cu mai mult de 50%, în comparaţie cu o motocoasă clasică. Un alt mare avantaj este dotarea motocoaselor din gama RURIS cu harnaşamentul DualBalance. Toate acestea sunt gândite pentru a diminua efortul depus și pentru a aduce un plus de confort în utilizare.

Descoperă întreaga gama de motocoase RURIS!

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Orar de lucru și informații

+40 351 464 632
L-V: 08.00-17.00

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Ne gasesti si pe Facebook:

Retele sociale

Arhiva