OBȚINE PRECIZIE LA FIRUL IERBII CU MAȘINILE DE TUNS GAZON RURIS!


Vă doriți un gazon perfect fără efort? Atunci este timpul să achiziționați o mașină de tuns gazon RURIS!

Pentru a alege corect modelul care vi se potrivește, trebuie să aveți în vedere următoarele aspecte:

1. SUPRAFAȚA

Atunci când vrei să cumpărați o mașină de tuns gazon, trebuie să țineți cont de suprafața de lucru. RURIS va pune la dispoziție o întreagă gamă de modele, de la cele electrice sau cu acumulator, ideale pentru suprafețe de mici și medii, la cele pe benzină, cu motoare puternice și funcții diverse, pe care le puteți utiliza în cazul în care aveți o grădină mai mare, care vă solicită mai mult.

2. TIPUL DE MOTORIZARE

În cazul în care aveți o grădină care se întinde pe o suprafață mică sau medie, vă recomandăm modelul RXi3000. Fără cablu pentru alimentare și fără rezervor, mașina de tuns gazonul RXi3000 funcționează cu ajutorul bateriilor Li-ion. Mașina de tuns gazon cu acumulator vă face nu doar munca mai ușoară, dar este și prietenoasă cu mediul înconjurător. Acest model este perfect pentru cei care îți doresc să lucreze eficient, simplu și rapid.

O altă variantă este mașina electrică RURIS SF7A106. Cu o lățime de tăiere de 33 centimetri, această mașină de tuns gazon se bagă în priza și este gata de lucru. Puterea motorului electric de 1200W are aplicabilitate pe toate suprafeţele din jurul casei.

Dacă aveți o peluză generoasă, atunci trebuie să achiziționați o mașină puternică. RURIS va pune la dispoziție o gamă variată de mașini de tuns gazon dotate cu motoare Briggs&Stratton și General Engine, cu lățime de tăiere de până la 52 centimetri. Mașinile de tuns iarba cu motor termic asigură o precizie a tăierii net superioară altor tipuri de utilaje din această categorie.

3. CINCI FUNCȚII ÎNTR-O SINGURĂ MAȘINĂ DE TUNS GAZON

Pentru că ne dorim să venim în sprijinul clienților noștri și să le oferim soluții cât mai eficiente, am lansat anul acesta o nouă gamă de mașini de tuns gazon. De acum, vă puteți bucura de 5 funcții într-o singură mașină de tuns gazon.

Colectare

Evacuare în spate

Mulching

Evacuare în lateral

Funcție de autocurățare

Vezi AICI noua gamă de mașini de tuns gazon!

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Arhiva