RURIS a împărțit 3.000 de ghiozdane complet echipate


Echipa RURIS a echipat 3.000 de ghiozdane

Pentru al patrule an consecutiv, RURIS a fost alături de elevi, la începutul anului școlar.

Cei 3.000 de copii sunt elevi în 37 de școli din toate regiunile țării, cu precăderedin  mediul rural, respectiv din București și din județele: Alba, Arad,  Argeș, Bacău, Buzău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Dâmbovița, Hunedoara,  Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare,  Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

Elevii au primit ghiozdane complet echipate

Copiii au descoperit cu bucurie în ghiozdane toate rechizitele de care au nevoie la început de an școlar: caiete, bloc de desen, vocabular, acuarele și pensule, trusă de geometrie, penar, stilou, creioane colorate, creion de contur, cariocă, radieră și ascuțitoare.

În fiecare an, compania RURIS se implică în diverse campanii de responsabilitate socială, în special în domeniul Educației. “RURIS susține Educația, susține viitorul românesc” este unul dintre proiectele noastre de suflet și ne bucurăm că avem șansa să fim alături de copii la începutul anului școlar. Credem cu tărie că este de datoria noastră să punem umărul la formarea noii generații. Ei reprezintă, practic, viitorul acestei țări.Sperăm că prin gestul nostru îi motivăm pe elevi și îi facem să înțeleagă că școala este un pas extrem de important în formarea lor. Cu toții știm că nu poți să clădești ceva solid fără un fundament. Noi le dorim mult succes, să aibă încredere în ei și să lupte pentru visul lor.

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Orar de lucru și informații

+40 351 464 632
L-V: 08.00-17.00

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Arhiva