RURIS debutează în Campionatul Național de Raliuri


RURIS susține, începând de săptămâna aceasta, la etapa găzduită de 𝗢𝗱𝗼𝗿𝗵𝗲𝗶𝘂𝗹 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗶𝗲𝘀𝗰, echipajul brașovean, 𝗜𝗼𝗻𝘂𝘁̗ 𝗭𝗮𝗯𝗮𝘃𝗮 – 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗧𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝘀̗.

RURIS a ales să sădească semințele performanței în brazda unui pământ fertil, lucrat responsabil de către “gospodari” care se iau la întrecere cu timpul și cu ei înșiși. Implicarea noastra în Campionatul Național de Raliuri nu este doar o campanie de marketing, este mai mult, un transfer al valorilor noastre către un sport care, cu generozitate, ne predă, nouă tuturor, o prețioasă lecție de determinare și precizie. Avem convingerea că inițiativa noastră nu aduce beneficii exclusive echipajului brașovean, ci sportului românesc, în general, aflat într-o serioasă criză de identitate, dar nelipsit de valoare și, de ce nu, de valori.

Le dorim mult succes lui Ionuț și Andrei și sperăm, ca la finalul competiției din acest weekend, să fie pe podium, așa cum de altfel au fost și la prima etapă a Campionatului Național de Raliuri 2021, organizată la Brasov, în luna martie!

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Orar de lucru și informații

+40 351 464 632
L-V: 08.00-17.00

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Arhiva