Aniversare 40 de ani Facultatea de Mecanică din Craiova


Azi, 13 iulie 2017 am fost alaturi de comunitatea academica a Facultatii de Mecanica din Craiova pentru a celebra 40 de ani de la infiintare.

Astfel, la ceas aniversar, putem impartasi din emotia simtita de Fondatorul si Presedintele RURIS, Catalin Stroe ca si absolvent al promotiei 1999:

„RURIS, compania pe care am fondat-o in urma cu aproape 25 de ani, produce si comercializeaza astazi utilaje pentru agricultura de peste 15 milioane de euro, depasind cu produsele sale granitele Romaniei.

Dar totul a inceput de la o idee, in timp ce eram student al Facultatii de Mecanica. Inspirat de nevoile oamenilor pe care ii intalneam si incurajat de profesorii care ma ghidau, am decis sa construiesc un utilaj, un reductor, pe care l-am adaptat ulterior într-un motocultor, un utilaj folosit în agricultură. Produsul este si astazi in portofoliul companiei pe care o conduc, adaptat evident evolutiei tehnologice”.

Student fiind, ca orice tanar ambitios, Catalin Stroe a implicat pasiunea pentru inovatie si dorinta de a face ceva in orasul sau natal pentru beneficiul craiovenilor si in scurt timp, pentru romanii din toata tara.

Nimeni nu s-a nascut invatat, dar a contat ambitia, determinarea si convingerea ca poate schimba o mentalitate conform careia „este destul de greu sa reusesti in Romania prin forte proprii”.

Azi, la aniversarea a 40 de ani de la infiintare, intreaga companie RURIS imbratisam efortul didactic depus de colectivul academic al Facultatii de Mecanica din Craiova si le uram „Multi ani de reusite! Sa sprijiniti mereu tinerii care simt ca pot face ceva folosindu-se de informatiile si competentele dobandite si dezvoltate in cadrul facultatii dumneavoastra!”

aniversare facultate de mecanica ruris aniversare facultate de mecanica ruris

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Orar de lucru și informații

+40 351 464 632
L-V: 08.00-17.00

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Arhiva