Utilaje agricole romanesti: motocoasele Ruris


Ruris Craiova, producator de masini si utilaje agricole, vine in ajutorul gospodarilor si al fermierilor cu motocoase de umar performante, echipate cu motoare din noua generatie “C”, ce dezvolta o putere crescuta. Astfel, noile motocoase au o durata de viata mai mare, sunt mai puternice, fiabile si usor de intretinut.
Un alt avantaj al motocoaselor Ruris din noua clasa “C” este noul harnasament ergonomic, ce le asigura confort si un grad ridicat de manevrabilitate in timpul exploatarii.

Motocoase pentru ierburi inalte si fan: gama de motocoase pentru ierburi si fan este conceputa pentru conditii dure de exploatare, defrisari ale maracinisurilor si arborilor cu diametrul de pana la 10 mm. Din aceasta gama fac parte modelele de motocoase de umar Ruris 400c, 409c, 403c, 410c.



Motocoasa de umar 410c:

– motor Khumma de 2.7 CP in 2 timpi, de productie japoneza
– consum redus de carburant
– sistem de transmisie mecanica cu ambreiaj centrifugal realizat de Ruris Craiova
– sistem antivibratii

– pompa de amorsare

– manere independente cu rotatie stanga/dreapta in jurul axei pe orizontala

– pornirea se realizeaza rapid, la prima sfoara, fara a fi necesare trageri succesive la demaror

– realizata din oteluri de cea mai inalta calitate


Motocoase pentru peluze, ierburi inalte si fan
Motocoasele Ruris echipate cu motorul Honda in 4 timpi, sunt eficiente pentru cosirea fanului si curatarea de ierburi rezistete in zone de deal, zone greu accesibile si fanete montane.
Inginerii Ruris au gandit cate un sistem de manere pentru fiecare tip de lucrari, astfel ca puteti sa alegeti motocoasa potrivita in functie de tipul de lucrari la care o veti folosi:

  • maner pentru locuri inguste (motocoasa 309c): forma manerului determina o pozitie a mainilor mai apropiata de corp, pentru controlul optim al echilibrului utilizatorului; scade riscul accidentarii prin impiedicare sau acrosarea obstacolelor cu partea exterioara a mainii, ce poate aparea in timpul lucrarilor in pepiniere, pe terenuri drepte sau cu denivelari, la defrisari sau la aerisirea terenurilor cu vegetatie lemnoasa

  • maner pentru zonele cu panta: motocoasele cu manerul conducator in forma de L, plasat in partea dreapta a motocoasei, sunt recomandate pentru zonele abrupte de pe fanetele montane sau zonele de deal; acest tip de maner il gasiti la motocoasele: 403c, 410c, 400c, 409c, 425c, 435c.
  • maner ergonomic: motocoasele Ruris sunt dotate cu reductoare mecanice, rezistente la socuri si solicitari mari in timpul exploatarii; pozitia in timpul cositului este confortabila, datorita manerului ergonomic iar miscarea coasei de la stanga la dreapta se realizeaza mult mai usor, mai ales daca este atasata si chinga de sustinere

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Orar de lucru și informații

+40 351 464 632
L-V: 08.00-17.00

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Ne gasesti si pe Facebook:

Retele sociale

Arhiva