Motopompe si aparate de spalat


Motopompe si aparate de spalat cu presiune Briggs & Stratton

Motopompele Briggs & Stratton sunt practice si eficiente atat pentru irigarea gradinilor de flori sau de legume, culturi agricole, peluze, gazon. Le puteti folosi in agricultura si la distribuirea de ingrasaminte si pesticide De asemenea, sunt recomandate pentru evacuarea apei sau umplerea piscinelor si a bazinelor de inot sau iazuri, evacuarea apei din subsoluri si chiar si in constructii.

Va oferim motopompe de ultima generatie, cu motoare puternice si economice, rezistente la conditii dure de utilizare si usor de folosit si de intretinut. Puteti alege motopompele WP2’’-35 cu un debit maxim de 435 litri/minut sau modelele WP2’’-60 cu un debit maxim de 600 litri/minut. 

Motopompe WP 3” -65 

Pentru un debit mai mare, de 930 litri/min optati pentru pompele Briggs & Stratton din gama WP 3” -65. Acestea raspund celor mai exigente asteptari, atat prin eficienta si consumul redus de combustibil cat si prin durata mare de viata si usurinta cu care pot fi folosite. Sunt echipate cu un motor B&S Intek I/C cu senzor de ulei, dispun de un manson din fonta pentru protectie la socuri, filtre pentru impuritati, rezervor de benzina de 3.8 litri. 

Aparate de spalat cu presiune HPW 3200 

Aparatele de spalat cu presiune Briggs & Stratton dispun de un sistem de injectie pentru solutiile de curatat, roti pentru a fi mai usor de transportat si functioneaza pe baza de gaz. Sunt economice, usor de manevrat si foarte eficiente pentru curatarea suprafetelor mari de mizerie, podele, pardoseli, alei, sau terase. 

Spalatoarele profesionale cu presiune din gama HPW 3200 sunt puternice si fiabile, datorita motorului de ultima generatie Briggs & Stratton Intek™ Pro 10 ce asigura o presiune de 3200 / 220 PSI / Bar si un debit maxim de 15.2 litri/min. Sunt prevazute cu sistem de injectie pentru detergent, cap de alama profesional Tri­Plex, duze interschimbabile, roti pentru a fi usor de transportat si senzor de ulei. 
Ruris Craiova este producator de utilaje agricole romanesti moderne si durabile, si reprezentant exclusiv Briggs & Stratton in Romania. Va oferim motopompe de ultima generatie, cu motoare puternice si economice, rezistente la conditii dure de utilizare si usor de folosit si de intretinut si spalatoare cu presiune pentru curatare impecabila si rapida.

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Orar de lucru și informații

+40 351 464 632
L-V: 08.00-17.00

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Ne gasesti si pe Facebook:

Retele sociale

Arhiva