Generatoare de curent Briggs and Stratton


Pentru ingrijirea si intretinerea unei gospodarii cu gradini de flori sau de legume, terase si peluze sau a unei ferme avem nevoie de masini si utilaje performante, moderne si economice, dar mai ales usor de manevrat si de intretinut.
Masinile si utilajele agricole produse de Ruris Craiova raspund celor mai exigente asteptari: motosape eficiente si rezistente, dotate cu o cutie de viteze in 2 trepte, motocositori multifunctionale echipate cu o cutie de viteze in 4 trepte (2 inainte + 2 inapoi), motocoase de umar cu manere ergonomice, atomizoare si motoferastraie.
Reprezentant exclusiv Briggs & Stratton
Ruris Craiova, este, de asemenea, reprezentant exclusiv al produselor Briggs & Stratton in Romania, si va propune o gama de variata de produse la cele mai bune preturi. Specialistii Ruris va ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru tipul de lucrari la care urmeaza sa le folositi: generatoare de curent, pompe de irigat sau pentru constructii, aparate de spalat cu presiune.
Compania americana Briggs & Stratton produce unele dintre cele mai fiabile motoare pentru masini de tuns iarba din lume, motoare puternice si economice pentru utilaje agricole moderne si eficiente sau pentru masini si utilaje necesare in gospodarie sau la ferme.
Va propunem generatoare automate ce asigura functionarea optima si in siguranta a aparaturii in timpul unei pene de curent sau daca nu aveti posibilitatea conectarii la reteaua publica de curent electric.


Handygen 2500 A

Generatoareleportabile de curent Handygen 2500 A produse de Briggs & Stratton sunt usor de transportat si de manevrat, dezvolta o putere de 2500 W, cu un consum 1litru/h de combustibil. Acestea sunt echipate cu un suport rezistent si usor, roti din cauciuc si un maner ergonomic. Capacitatea rezervorului deste de 1.5 litri iar consumul de combustibil este de 1litru/ora.P 2000 Inverter

Un alt model silentios si puternic este generatorul de curent Briggs & Stratton P 2000Inverter, recomandat pentru uz casnic. Acesta dezvolta o putere de 2000 W, dispune de un incarcator pentru baterie (12V), senzor de ulei si de un sistem de protectie la suprasarcina si scurtcircuit. Acest generator are un rezervor de 3.8 litri iar consumul de combustibil este 0.77 litri/h. Beneficiati de o garantie de 2 ani si consiliere specializata pentru folosirea si intretinerea acestuia.

Home Standby 12.5

Daca preferati generatoarele pe  baza de gaze naturalesau GPL, va recomandam modelul Home Standby 12.5, echipat cu un sistem de control prin computer, accesorii optionale, precum comutator automat de transfer si carcasa impermeabila. Recomandat pentru uz casnic, generatorul Home Standby 12.5 beneficiaza de o garantie de 2 ani si este certificat CE.

Citeste si:

LEAVE A COMMENT

Orar de lucru și informații

+40 351 464 632
L-V: 08.00-17.00

Magazin online RURIS

magazin online ruris

Ne gasesti si pe Facebook:

Retele sociale

Arhiva